Spousta návštěvníků vsází v jídle hlavně na exotiku. To je také důvod, proč často jedí v asijských, indických nebo středomořských restauracích. Někteří si navíc rádi připomínají exkluzivní a netradiční stravu, kterou měli možnost ochutnat, když nějakou z destinací navštívili. Většina návštěvníků prozatím pouze testuje cizokrajné chutě a suroviny a využívá té možnosti, vyzkoušet daná jídla v Praze. Existuje dokonce i spousta stylů stravování.
Pokud byste chtěli vědět, o jaké styly se jedná, pak se můžete nechat inspirovat na internetu, kde můžete najít spoustu nových a užitečných receptů, které si určitě zamilujete. Nejen, že jsou netradiční, ale jsou také zdravé.
Mezi jednu z nejznámějších gastro zón v samotné Praze můžeme zařadit i OC Quadrio. Pod tuto gastro zónu spadají dokonce čtyři nové restauranty, ze kterých určitě alespoň jednoho restauranta znáte. Jedná se o Spicymama, Loving Hut a starý známý McDonalds’s.
Provozovatelé věří tomu, že koncept indického jídla v příjemné atmosféře určitě zaujme i ty, kteří nabídku ještě moc neznají. Vše je založeno na kvalitě nejen ingrediencí ale také provedení. Cílem je spokojenost všech zákazníků.
Navíc se mohou i sami zákazníci těšit na velmi oblíbené pokrmy a to hlavně ze severní části Indie, ale i dalších regionů.
Určitě nesmí chybět ani nabídka indických placek, které se připravují v originální peci.
Ať už chceme nebo ne, návštěvníky prostě exotika láká a drtivou většinu z nich lákají dokonce i neznámé názvy pokrmů.
V den, kdy se nová gastro zóna otevřela, byla návštěvnost okolo 35 000 návštěvníků.
Co si představíte pod názvem pokrmu TONKATSU? Mnozí vůbec nic. Jedná se ale o obalovanou vepřovou pečeni, rýži, asijský salát, řasu wakame a omáčku Tonkatsu, která obsahuje ovoce a zeleninu s vinným octem.
A teď si představte, že každý pokrm má podobný název a podobnou délku složení. Rozhodně se z těchto jídel člověk nají, takže se nemusíte bát, že byste hladověli.
Pokud i vy někdy zase zavítáte do Prahy, pak byste měli tuto gastro zónu rozhodně navštívit. Určitě nebudete litovat.